Ga naar de inhoud

Nieuwsbrief

Gezonde School Fryslân verstuurde tot en met juli 2024 vier keer per jaar een nieuwsbrief. In juli 2024 is de laatste nieuwsbrief verstuurd. Hieronder vind je de links naar de verstuurde nieuwsbrieven.

Jarenlang hebben wij scholen met deze nieuwsbrief geïnformeerd over de aanpak Gezonde School én over lesmaterialen m.b.t. de thema's van Gezonde School.  Per 1 mei 2024 heeft er echter een verandering plaatsgevonden in de dienstverlening van GGD Fryslân. De mogelijkheid om lesmateriaal te lenen via de GGD is komen te vervallen en lesmateriaal kan dan ook niet meer gereserveerd worden via de website www.ggdfryslan.nl. Het lesmateriaal bepaalde voor een groot deel de inhoud van deze nieuwsbrief. Daarom hebben we besloten te stoppen met de nieuwsbrief in deze vorm.

 

  • Een overzicht van lesmaterialen vind je vanaf nu op deze website onder het kopje 'Ons aanbod'. 

  • Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rond het programma Gezonde School adviseren wij je te abonneren op de landelijke nieuwsbrieven. Deze zijn bedoeld voor iedereen die gezondheid op school belangrijk vindt en die werkt in het po, go, vo of mbo.