Week van de Liefde | 14 t/m 18 februari 2022

11 februari 2022

Van 14 tot en met 18 februari 2022 organiseren Rutgers, Soa Aids Nederland en de GGD’en de Week van de Liefde voor het voortgezet onderwijs, praktijkonderwijs, voortgezet speciaal onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Het thema van de Week van de Liefde 2022 is: Liefde voor jezelf. Maar wat is nu eigenlijk liefde voor jezelf?

 In deze video vertellen jongeren hier meer over: Liefde voor jezelf.

Boos

De aangrijpende verhalen rond de The Voice of Holland hebben veel losgemaakt bij ons allemaal. De uitzending van BOOS heeft laten zien hoeveel moed ervoor nodig is om naar buiten te komen met je verhaal als je seksueel grensoverschrijding meegemaakt hebt. Zeker als er machtsposities en afhankelijkheidsrelaties in het spel zijn.

Grensoverschrijdend gedrag komt nog steeds veel te vaak: er is echt een cultuuromslag nodig. Het is tijd dat een nieuwe generatie opgroeit met respect voor elkaars grenzen en wensen. Zodat veel minder mensen slachtoffer worden van seksueel geweld. En jij kan helpen! Willy van Berlo, ook te zien als expert in BOOS, vertelt over seksueel grensoverschrijdend gedrag en wat je kunt doen als het je overkomt. Lees het interview.

Meer informatie:  Doe mee met de Week van de Liefde - Seksuelevorming.nl

Aanmelden

Aanmelden Week van de Liefde - Seksuelevorming.nl