Theater en ouderavond #FFsociaal?!

14 november 2022

GGD Fryslân en theater Smoar organiseren gezamenlijk: #FFsociaal?!: een interactieve ouderavond over socialmediagebruik van kinderen waarbij op een informatieve én entertainende wijze wordt ingespeeld op herkenbare situaties voor ouders. De ouderavond is gericht op het primair onderwijs (voor ouders van kinderen tussen 0-12 jaar).

Waarover?

De ene ouder kiest ervoor om niet mee te kijken naar het mediagebruik van het kind en een andere ouder weet precies wat er speelt. Het onderwerp leeft enorm, maar er wordt maar weinig over gesproken. Dankzij slimme tips van de pedagogen en de mediacoach steken bijna alle aanwezigen wel iets op.

De ouderavond #FFsociaal?! wordt enthousiast ontvangen: ‘We lopen allemaal tegen hetzelfde aan. Wat fijn om hierbij stil te staan en wat is het goed om dit met elkaar te delen.’ Door kennis en ervaringen te delen, elkaar te ontmoeten en door verbindingen te leggen, leren ouders en (onderwijs)professionals van elkaar.

Meer weten?

Wilt u als school ook een interactieve ouderavond over mediawijsheid inzetten? Neem dan contact op met mediacoach Karin Zijlstra via k.zijlstra@ggdfryslan.nl

Zie ook bijgevoegde flyer