Webinars en online activiteitenmarkt Gezonde School | september 2021

23 augustus 2021

In september worden er webinars georganiseerd over het werken aan welbevinden, over het creëren van een gezonde leer- en leefomgeving én er is een online activiteitenmarkt:

Dinsdag 7 september van 15.30 tot 17.00 uur
Webinar Werken aan welbevinden en het NPO - een goed begin!

‘Hoe geef ik praktische invulling aan het werken aan welbevinden via de menukaart? Hoe zorg ik daarbij voor een goede samenwerking met gemeenten? Hoe leg ik de verbinding met de zorg?’ Tijdens het webinar krijg je antwoord op deze vragen en praktische tips om direct aan de slag te gaan.

Voor wie? Het webinar is voor iedereen toegankelijk en met name interessant voor:

  • Gezonde School-coördinatoren van scholen
  • Onderwijsprofessionals
  • Gezonde School Adviseurs
  • JGZ-professionals
  • Scholen die nog niet bekend zijn met Gezonde School.

Inschrijven: Je kunt je hier direct inschrijven voor het webinar.
Heb je vragen, dan kun je contact opnemen via info@gezondeschool.nl ovv webinar Welbevinden NPO. 


15 september van 15.00 tot 17.00 uur

Webinar NCJ over het creëren van een gezonde leer- en leefomgeving

NCJ organiseert een webinar over de maatschappelijke opgave om een gezonde leer- en leefomgeving voor kinderen te creëren. JOGG, Gezonde School en Gezonde Basisschool van de Toekomst vertellen over de mogelijkheden voor gemeenten en onderwijs om te investeren in een duurzaam preventiebeleid. Daarna wordt het gesprek gevoerd over wat nodig is om gezamenlijk (de eerste) stappen te zetten.  

Het webinar is gericht op gemeente, PO- en VO-schoolbestuurder of -directeuren, jeugdartsen en -verpleegkundigen, zorgcoördinatoren en Gezonde School-adviseurs. Meer informatie en aanmelden klik hier


28, 29 en 30 september 2021
Online Gezonde School-activiteitenmarkt 2021

Online activiteitenmarkt op de thema’s Welbevinden, Roken-, alcohol- en drugspreventie, Voeding en Bewegen en sport. Tijdens een interactieve sessie van circa anderhalf uur nemen we je mee in het uitgebreide pallet aan erkende activiteiten. Meer informatie volgt. Aanmelden kan wel alvast via dit online aanmeldformulier.