Studiemiddag Gezonde School

06-12-2019

Studiemiddag
Woensdag 30 oktober was het zover: de Studiemiddag Gezonde School. Na een korte introductie door de coördinator Gezonde School volgde een prikkelende, inspirerende voordracht van Jan van Baardewijk met de titel: De kracht van verbinding. De kern van zijn betoog was: je kunt alleen iets bereiken als je een relatie hebt met de ander, meer specifiek: die ene leerling, die je altijd is bijgebleven.

Vervolgens gingen we aan de slag in praktische interactieve workshops over de volgende thema's: welbevinden, voeding, bewegen en sport, rookvrij schoolplein en gezonde schoolkantine. Na de workshops konden deelnemers de informatiemarkt bezoeken. Op de informatiemarkt kon men lesmaterialen, interventies en informatieve folders over de verschillende thema's in kijken en eventueel meenemen.

We werden uitstekend verzorgd door leerlingen en docenten van de Middelbare Hotelschool van het Friesland College. We werden verwelkomd met koffie en koek en tussendoor waren er heerlijke sandwiches, soep en andere gezonde hapjes. (@Friesland College: hartelijk dank voor jullie gastvrijheid!) Het was een zeer geslaagde en druk bezochte studiemiddag.

 collage gsf studiemiddag 600px breed

 

Share This

Kinderopvang

partners 5a

Fier GGD Fryslan Halt Sport Fryslan Cedin VNN Kinderdietisten Friesland Sense CSGNN VNN IVN