Aan de slag met Donald Duck in verspillingsvrije week | 1 tot 7 september 2020

29-06-2020

Aan
Speciaal voor de Verspillingsvrij Week, van 1 - 7 september, is er een speciale Donald Duck uitgave gemaakt. De doelgroep hiervoor zijn leerlingen van groep 6, 7 en 8. De Donald Duck dient als ondersteuning of naslagwerk bij het lesmateriaal van de Smaakmissie Voedselverspilling van de Wageningen University.

Het doel van deze Smaakmissie in combinatie met de Donald Duck is dat leerlingen zelf op onderzoek gaan, zowel binnen als buiten de klas. Lijkt dit jou leuk als leerkracht? Doe dan mee met dit project en bestel hier kosteloos voor jouw leerlingen deze speciale uitgave van Donald Duck over voedselverspilling. Wil je extra activiteiten rond voedselverspilling organiseren, maar kun je tips of hulp bij de aanpak wel gebruiken? Contacteer dan de makelaars Jong Leren eten die actief zijn in jouw provincie.

Praktische informatie

De Donald Ducks worden voor regio noord en zuid vanaf week 35 op school geleverd. Voor regio midden vanaf week 36. Dit is nét voor de Verspillingsvrije Week (1-7 september). Bestellen is gratis. Als school ontvang je bij elke bestelling een factsheet  (info over de Smaakmissie Voedselverspilling) en twee posters met meer informatie over de Verspillingsvrije Week.

Meer informatie: https://www.jonglereneten.nl/nieuws/aan-de-slag-met-donald-duck-en-smaakmissie-voedselverspilling-verspillingsvrije-week

Share This

Kinderopvang

partners 5a

Fier GGD Fryslan Halt Sport Fryslan Cedin VNN Kinderdietisten Friesland Sense CSGNN VNN IVN